חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות וירקות בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות וירקות בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נודלס או אטריות או ספגטיני - 250 ג' מבושל
1 כוס בצל ירוק חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1/2 כוס פלפל אדום חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1/2 כוס פלפל צהוב חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1 כוס נבטים
1 יח' תיבולית תאילנדי קנור
כף יין לבן
כף חמאת בוטנים תלמה
1/4 כוס שמן מזולה
1/2 כוס בוטנים קלופים
אופן ההכנה
1. לחמם היטב את שמן בתוך מחבת כבד או ווק.
2. להוסיף את הירקות ולהקפיץ כ- 2 דקות.
3. להוסיף את האיטריות, לפזר את התיבוליות, יין וחמאת בוטנים ולערבב עוד כ-2 דקות, להוציא לכלי הגשה, לפזר מעל את הבוטנים ולהגיש.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון