חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אלפחורס נימוחים במילוי ריבת חלב של דודו אוטמזגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דודו אוטמזגין מכין את העוגיה הפופולרית מהמטבח הארגנטינאי - אלפחורס נימוחים במילוי ריבת חלב
אלפחורס נימוחים במילוי ריבת חלב של דודו אוטמזגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דודו אוטמזגין מכין את העוגיה הפופולרית מהמטבח הארגנטינאי - אלפחורס נימוחים במילוי ריבת חלב
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
50 גרם סוכר
50 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
1 גרידת תפוז
1 גרידת לימון
150 גרם קמח
200 גרם קורנפלור
1 מקל וניל
8 גרם אבקת אפייה
100 גרם קוקוס
150 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה
1. מערבבים את החמאה, הסוכר ואבקת הסוכר.
2. מוסיפים בהדרגה את החלמון, גרידת תפוז גרידת לימון ומקל הוניל.
3. מוסיפים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה.
4. מכניסים את הבצק לתוך קערה עטופה בניילון נצמד למקרר, למשך 5 שעות.
5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3.5 מילימטר וקורצים עיגולים בקוטר של 2.5 סנטימטר.
6. מסדרים את העוגיות על גבי מגש עם נייר אפייה ואופים בטמפ' של 175 מעלות למשך 18 דקות.
7. לאחר שהעוגיות התקררו הופכים חצי מהעוגיות ומזלפים ריבת חלב ומכסים אותן עם עוגייה נוספת (סנדביץ').
8.לוקחים מעט ריבת חלב ומורחים על השולחן, מגלגלים את דפנות העוגייה לתוך ריבת החלב ולאחר מכן לקוקוס.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון