חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אפונה סינית עם חזה עוף לימון וכסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפונה סינית עם חזה עוף לימון וכסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' חזה עוף חתוך לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
1 סלסלה אפונה סינית מנוקה בקצוות.
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל גרוס
2 כפות מיץ לימון
4 כפות כוסברה טריה קצוצה.
למשרה:
3 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
מלח, פלפל גרוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את רצועות העוף למשך שעתיים.
2. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה או ווק. כשהשמן חם מכניסים פנימה את השום והבצל לטיגון מהיר תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את העוף תוך עירבוב ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים את האפונה ומתגנים עוד דקה תוך כדי עירבוב.
ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה מערבבים כמה שניות.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון