חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

https://youtube.com/watch?v=Kpy_NU9X6Gk

"אריסה" ביתית מפלפלים חריפה אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה אלימה לפלפל צומה brסלט חריף ניתן להוסיף למאכלים לאכול עם לחם או כל מה שעולה בדעתכם.
"אריסה" ביתית מפלפלים חריפה אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה אלימה לפלפל צומה brסלט חריף ניתן להוסיף למאכלים לאכול עם לחם או כל מה שעולה בדעתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
עריסת פלפל אדום "אש"
החומרים
15 - 20 פלפלים אדומים
3 ראשי שום כתושים
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפיות מלח
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 מיץ מלימון
* ניתן להוסיף כוסברה יבשה.
אופן ההכנה
לקטום את העוקץ מהפלפלים
לחתוך כל אחד לארבע רצועות ולהכניס למעבד מזון לקצוץ עד דק
להעביר לקערה עמוקה להוסיף את כל התבלינים ולערבב היטב, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה כולה ולערבב היטב.
להעביר לכלי שניתן לסגור, להוסיף שמן עד לכיסוי המסה למניעת התחמצנות (עדיף לאכול לאחר יממה)
הערות:
*ניתן לשמור חודשים בקירור באם מכוסה בשמן
*רוטב מדהים להוספה הן לסלטים והן לתבשילים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון