חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בוריקיטס נוסח מושון - ממולא פלמידה,גבינה,ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוריקיטוס ממולא פלמידה גבינה ועגבניות זה פשוט מדהים
בוריקיטס נוסח מושון - ממולא פלמידה,גבינה,ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בוריקיטוס ממולא פלמידה גבינה ועגבניות זה פשוט מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
500 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
250 גרם גבינה לבנה רזה
2 ביצים מס` 1 (או 3 מס` 2)
600 גרם (21 4 כוסות) קמח
21 שקית אבקת אפייה
מעט מלח
למילוי:
250 גרם פלמידה (לקרדה), קצוצה דק
3 עגבניות, חלוטות במים רותחים וקלופות, ללא המיץ והזרעים, קצוצות דק
300 גרם גבינת פטה לא מלוחה , מפוררת
3 בצלים ירוקים (החלק הירוק) קצוצים דק
לציפוי:
ביצה טרופה
קצח
שומשום
אופן ההכנה
הבצק:
1. שמים במכל מעבד המזון את החמאה, הגבינה והביצים ומעבדים בהפסקות
(פולסים) עד שהחומרים מתאחדים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומעט
מלח ומעבדים שוב רק עד שנוצר בצק רך.
2. מוציאים את הבצק ממכל המעבד, משווים לו צורת קובייה, אורזים בניילון
נצמד ומאחסנים במקרר שעה עד שעתיים.
המילוי:
מערבבים את מרכיבי המילוי.
הבורקיטוס:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
חותכים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומרדדים כל חלק בנפרד לעלה דק (כחצי
ס"מ). קורצים מהבצק עיגולים בקוטר כ-10 ס"מ. שמים כפית מהמילוי במרכז
כל עיגול. מקפלים את העיגול לשניים ומהדקים את השוליים. מברישים את
הבורקיטוס בביצה הטרופה ומפזרים עליהם קצח ושומשום. מניחים בתבניות
2. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, עד שהבורקיטוס זהובים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון