חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביף סטרוגנוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בקר עם פטריות ושמנת חמוצה -מעדן רוסי קלאסי מומלץ לימי החורף הקרים...
ביף סטרוגנוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בקר עם פטריות ושמנת חמוצה -מעדן רוסי קלאסי מומלץ לימי החורף הקרים...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה בקר
500 גר' פטריות יער או שמפיניון
2 מכלי שמנת חמוצה
2 בצלים גדולים, חתוכים לטבעות דקות
1 כף חרדל
1 כפית סוכר
מעט מים חמים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את פילה הבקר לפרוסות דקות, ואותן חותכים לרצועות. מניחים בצד.
חותכים את הפטריות לפרוסות, ויחד עם טבעות הבצל מטגנים במחבת גדולה. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות, תוך בחישה מדי כמה דקות.
בינתיים, מערבבים בסיר קטן כף חרדל עם כפית סוכר, מוסיפים מעט מלח וכף או שתיים של מים חמים - מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב ליצירת עיסה סמיכה.
על אש גבוהה מחממים היטב מחבת נוספת, כבדה, מטגנים את רצועות הפילה (בכמה סבבים) להשחמתן.
מסננים עודפי מים מהסיר עם הפטריות והבצל ומוסיפים לתוכו את הבשר המטוגן. מוסיפים גם את עיסת החרדל ושני מיכלי שמנת חמוצה. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב. מכסים את הסיר וממשיכים לחמם עוד כמה דקות. מסירים מהאש, מערבבים שוב ומגישים, בקישוט מעט פטרוזיליה טריה מעל כל מנה.
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה מטוגנים או אפויים, עם פסטה או עם אורז מבושל.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון