הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה מקולף וחתוך לאצבעות עבות
1/2 חציל קצוץ ללקוביות קטנות (אופציונלי)
1 כרישה לוף/קצוץ לטבעות או בצל יבש
1 כוס פטריות טריות קצוצות
250 ג"ר גבינת שמנת או קוט"ג
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
4 ביצים
שמן זית
מלח
פלפל טחון טרי
עירית לקישוט
אופן ההכנה
1. במחבת עם שמן זית מעורב בשמן תירס מטגנים את תפוחי האדמה עד תחילת הזהבה
(באם משתמשים בחציל מטגינים גם אותו עד הזהבה קלה)
2. במקביל קוצצים את שורש הקרישה או הבצל לחצאי טבעות, פורסים את הפטריות.
3. במחבת טפלון עם מצמצמים את גבינת השמנת או הקוטג (לא להרתיח)
4. במחבת יציקה או פיירקס עגול עם 1/4 כפית שמן מחלקים את תפוחי אדמה, פטריות, כרישה
והגבינות שוברים מעל 4 ביצים.
5. מחממים תנור מראש ל 180 מעלות ואופים כ 15 דקות עד יבוש החלבון באם רצונכם גם בחלמון (החלק הצהוב) לא נוזלי עוד 5 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון