חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצית הביציות (חביתה) אפויה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביציה עם ירק וגבינות מדהימה ממש מתבקשת לארוחת שבת בבוקר
ביצית הביציות (חביתה) אפויה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביציה עם ירק וגבינות מדהימה ממש מתבקשת לארוחת שבת בבוקר
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה מקולף וחתוך לאצבעות עבות
1/2 חציל קצוץ ללקוביות קטנות (אופציונלי)
1 כרישה לוף/קצוץ לטבעות או בצל יבש
1 כוס פטריות טריות קצוצות
250 ג"ר גבינת שמנת או קוט"ג
1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
4 ביצים
שמן זית
מלח
פלפל טחון טרי
עירית לקישוט
אופן ההכנה
1. במחבת עם שמן זית מעורב בשמן תירס מטגנים את תפוחי האדמה עד תחילת הזהבה
(באם משתמשים בחציל מטגינים גם אותו עד הזהבה קלה)
2. במקביל קוצצים את שורש הקרישה או הבצל לחצאי טבעות, פורסים את הפטריות.
3. במחבת טפלון עם מצמצמים את גבינת השמנת או הקוטג (לא להרתיח)
4. במחבת יציקה או פיירקס עגול עם 1/4 כפית שמן מחלקים את תפוחי אדמה, פטריות, כרישה
והגבינות שוברים מעל 4 ביצים.
5. מחממים תנור מראש ל 180 מעלות ואופים כ 15 דקות עד יבוש החלבון באם רצונכם גם בחלמון (החלק הצהוב) לא נוזלי עוד 5 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון