חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק עלים ממולא בפירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק עלים ממולא בפירות יער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בצק עלים מרודד לעובי של 3 מ"מ
200 גרם פירות יער האהובים עליכם (פטל, דומדמניות, אוכמניות, דובדבנים, תות עץ וכו')
2 כפות סוכר
50 גרם קונפיטורה פטל
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה
חותכים את בצק העלים לריבועים של 10 ס"מ על 10 ס"מ. מברישים לכל ריבוע את כל הקצוות בביצה טרופה. מערבבים היטב את פירות היער עם הסוכר. מניחים כמות של פירות יער במרכז ריבוע בצק, עליו מניחים כפית קונפיטורה וסגרים את ריבוע הבצק ומהדקים בצדדים. חוזרים על הפעולות עד שנגמר הבצק ו/או נגמרת המלית.
מניחים את כל הבצקים הממולאים בתבנית ומברישים אותם בביצה טרופה. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כעשרים דקות. מצננים.
מגישים פושר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון