חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר מוקפץ בפטריות ופלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט להכנה וטעים מאוד.
בקר מוקפץ בפטריות ופלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט להכנה וטעים מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
350-400 גרם בשר בקר (החלק האהוב עליכם - אני משתמש בד"כ בפילה מדומה) חתוך לרצועות דקות
1 בצל ירוק קצוץ דק ומופרד לחלק לבן לחוד וחלק ירוק לחוד
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
200 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
רבע כוס רוטב סויה
1כף חומץ
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) טרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
מעט שמן לטיגון (בערך כף וחצי)
אופן ההכנה
מחממים שמן בווק. כשהשמן חם מאוד מקפיצים בו את השום, הג'ינג'ר, הצ'ילי והחלק הלבן של הבצל כחצי דקה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ כחצי דקה נוספת. מוסיפים את הבקר וממשיכים להקפיץ עד שהבקר נאטם מכל הכיוונים. מוסיפים את הסויה, החומץ ורוטב הצ'ילי וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד כשלוש דקות. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מקפיצים עוד כחצי דקה ומסירים מהאש.
מגישים חם לצד אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון