חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גולש בקר בנוסח כפרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר טעים מתבשל לאט בסיר כבד (כמו קדרה).
גולש בקר בנוסח כפרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר טעים מתבשל לאט בסיר כבד (כמו קדרה).
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג בשר צלעות (מס' 2) מנוקה וחתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
2 בצלים בגודל בינוני חתוכים לקוביות גדולות
1 כוס גבעולי סלרי חתוכים גס
3 יח' גמבה אדומה חתוכות לקוביות גדולות
3 כפות שמן זית
4 תיבוליות "ניחוח צלי" של "קנור"
½ כוס יין אדום חצי יבש
½ כוס מים
פלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
בסיר מתאים, לחמם את השמן ולטגן את קוביות הבשר עד קבלת צבע שחום. להוציא את הבשר מן הסיר בעזרת כף מחוררת ולהניח בצלחת בצד.
להוסיף לסיר את הבצל ולטגן עד הזהבה.
להוסיף את הסלרי והגמבות ולאדות מספר דקות.
להוסיף את קוביות הבשר ותיבוליות "ניחוח צלי" , לבחוש ולאדות כ-10 דקות נוספות.
להוסיף את היין והמים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולהוסיף תפוחי אדמה ולתבל בפלפל גרוס.
לכסות ולבשל עד ריכוך הבשר (כ-½1 שעות).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון