חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גיובץ´ – תבשיל ירקות מעורבים, בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גיובץ´ – תבשיל ירקות מעורבים, בתנור brבריא טעים ובתוספת הגבינה המוקרמת מעדן
גיובץ´ – תבשיל ירקות מעורבים, בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גיובץ´ – תבשיל ירקות מעורבים, בתנור brבריא טעים ובתוספת הגבינה המוקרמת מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים קצוצים
4 עגבניות בשלות
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים
60 גרם במיה
60 גרם אפונה ירוקה
60 גרם שעועית ירוקה
1 חציל
3 קישואים
2 גזרים
2 גבעולי סלרי קצוצים
4 תפו"א
פטרוזיליה קצוצה
לרוטב
3 כפות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
קמצוץ סוכר
גבעול טימין
גבעול רוזמרין
מיץ מ- ½ לימון
אופן ההכנה
1.רוחצים את החציל וחותכים לקוביות, בוזקים מלח גס ומעמידים.
2.רוחצים, קולפים ופורסים את הקישואים, בוזקים מלח גס ומעמידים.
3.מנגבים את החצלים והקישואים מהמלח ומנקזים.
4.חותכים את הפלפלים לרצועות ואת תפו"א לקוביות, קוצצים את העגבניות לחתיכות קטנות
ופורסים את הגזר לעיגולים.
5.מנקים וקוטמים את קצוות הבמיה והשעועית הירוקה, חותכים לחתיכות.
6.בקערה גדולה, מערבבים את הירקות החתוכים.
7.בקערה קטנה, ממיסים את רסק העגבניות במעט מים, מוסיפים את השמן, מיץ הלימון,
המלח, הפלפל השחור, הסוכר, הפטרוזיליה הקצוצה - מוסיפים על הירקות.
8.מערבבים היטב הירקות ועורכים בכלי חרס חסין אש. שמים מעל טימין ורוזמרין ומכסים.
מבשלים בתנור בחום בינוני לפחות במשך ½ 1-2 שעות. מגלים מבשלים עוד כחצי שעה.
מגישים חם או קר עם יוגורט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: דרומית
שתף את המתכון