חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים ממולאים ("גפילטע פיש")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון יהודי אשכנזי מדגים טחונים בטעם מתקתק מבושל במים עם בצל וגזר. br br
דגים ממולאים ("גפילטע פיש")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון יהודי אשכנזי מדגים טחונים בטעם מתקתק מבושל במים עם בצל וגזר. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קרפיונים
3-4 בצלים בינוניים
3 ביצים קשות
3 ביצים טריות
¼ כוס סוכר
3כפות פירורי קמח מצה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
לציר:
6 כוסות מים
¼ כוס סוכר
1 כף מלח
1 כפית פלפל לבן
2 בצלים בינוניים פרוסים
2-3 גזרים פרוסים לעיגולים
מים כדי כיסוי הדגים
אופן ההכנה
1. מסירים את ראש הדג.
2. טוחנים את הדג עם העצמות (ניתן לבקש ממוכר הדגים שיטחן לנו אותם)
3. מוסיפים את יתרת החומרים לעיסת הדג הטחונה וטוחנים שוב, רצוי במכונת בשר.
4. להכנת הציר, שמים את המים בסיר גדול, מוסיפים את יתר חומרי הציר, ומביאים לרתיחה.
5. צרים קציצות מהתערובת, מוסיפים לציר, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים שעתיים וחצי על אש בינונית.
מגיש: m73
מקור: המטבח היהודי של שמוליק כהן
שתף את המתכון