חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים של שבת!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך דגים של שבת!!!!! brכמה דיו נשפך על תבשיל זה brכמה געגועים יש למסורת ולריח של המיטבח ולסינר של אימא ... brאני יתן לכם מתכון מדהים שתמיד ישאר לכם זיכרון לשאר השבוע. brבעבודה הקשה יהיה לכם ריח של אימא שתקל ותתן לכם לחייך. brאז זה כ"כ פשוט וכ"כ מדהים נסו אותו. brאוהב אליה..
דגים של שבת!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך דגים של שבת!!!!! brכמה דיו נשפך על תבשיל זה brכמה געגועים יש למסורת ולריח של המיטבח ולסינר של אימא ... brאני יתן לכם מתכון מדהים שתמיד ישאר לכם זיכרון לשאר השבוע. brבעבודה הקשה יהיה לכם ריח של אימא שתקל ותתן לכם לחייך. brאז זה כ"כ פשוט וכ"כ מדהים נסו אותו. brאוהב אליה..
הוראות הכנה
מרכיבים
אני יתן קודם כמה הערות שצריך לפני ההכנה:
1.לשים תרצועות או חתיכות הדג במלח לילה לפני או כמה שעות
2.לקחת 2 כפות פפריקה מתוקה ו2 כפות חריפה ולשים אותם ב2 כוסות שמן לערבב כל זה חצי שעה לפני הבישול
אז ככה החומרים הדרושים:
2.שני ראשי שום.
2 פלפל אדום מתוק. [גמבה לחתוך לרצועות]
3. פלפלים אדומים חריפים יבשים...
3 תפוחי אדמה בינוניים[לחתוך לריבועים]
כוסברא בכמות של שקית חסלט.
כמה גיבעולי שמיר.
כמה גבעולי סלרי.
כפית מחוקה של סוכר [להמיס אותה במים רותחים ולשפוך אותה לתוך הפפריקה והשמן]
כפית מחוקה של כמון [ו...לתןך הפפריקה] ולערבב טוב!!!
כוס חומוס גרגירים. ואולי קצת פולים [אם אתם לא רגישים לפולים לשים לב!!!]
3 עגבניות אדומות ורכות[או כ20 עגבניות שרי לחתוך לחצאים]
חצי לימון
והיעקר הרבה הרבה לב חח!!!!!
אופן ההכנה
לקחת סיר טוב !!
לרפד אותו בכוסברא [חצי מהכמות שיש לכם כי חצי ניצטרך אח"כ]ובשמיר.
לפזר את השום .
לחתוך את העגבניות ל5.6 חלקים כל אחת.
לפזר את תפוחי האדמה את הפילפלים חריפים
את רצועות הגמבה
לסחוט את הלימון
עכשיו שוטפים טוב תדגים מהמלח, אחרי זה לשים קצת מלח על כל רצועה משני הצדדים ולשים בסיר.
לשפוך את גרגירי החומוס ואת הפולים
לשים את הסלרי ואת כמות הכוסברא שנשארה ואת השמיר.
לשפוך חצי מהכמות של הפפריקה עים השמן .
לבשל על אש גדולה למשך כחצי שעה.
לשפוך את שארית הפפריקה והשמן ולבשל על אש קטנה למשך שעתים וחצי
ולהרטיב את הדגים מדי פעם ברוטב שלהם ע"י כף ....
והרבה הרבה שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש: אליה וור
מקור:
שתף את המתכון