חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ברבוניה בבמיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ברבוניה בבמיה brזה טעים זהטעים זה טעים br
דג ברבוניה בבמיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ברבוניה בבמיה brזה טעים זהטעים זה טעים br
הוראות הכנה
מרכיבים
800 ג"ר חבילה פילה ברבוניה או פילה אמנון/אדמונית
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
מעט טימין קצוץ
500 גרם במיה
שמן לטיגון עמוק
3 כפות שמן זית
1 בצל קטן, חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום מעוכות
1 כף פלחי שום יבש
3 עגבניות גדולות, בשלות, קלופות וחתוכות לקוביות
מעט כוסברה טריה, קצוצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מתבלים את הפילטים במלח, פלפל, טימין ושמן זית
ומשהים במקרר )ניתן להכין מספר שעות מראש(.
2. קוטמים את ראשי הבמיה וחוצים לאורך, אך לא עד
הסוף. שוטפים ומייבשים כשעה בשמש.
3. במחבת מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הבמיה
טיגון קצר, מבלי שתאבד את צבעה הירוק. ומניחים
בצד
4. במחבת מחממים שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים
עד הזהבה. מוסיפים במיה מטוגנת ועגבניות ומבשלים
עוד 2-3 דקות. עד שכמעט ואין נוזלים מתבלים במלח
ופלפל, מוסיפים כוסברה ושומרים בצד, במקום חם.
5. במחבת טפלון מטגנים את הפילטים טיגון קצר מאד. 3 עד 4 דקות
6 . בצלחת עמוקה גדולה או שטוחה מניחים את תבשיל
הבמיה, ועליו את הדג - 4 פילטים למנה. מתבלים
במעט שמן זית, מספר גרגירי מלח גס וכמה עלי
כוסברה. מגישים מיד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון