חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דייסת קמח תירס ("רומי גרוזיני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רומי או ממליגה - מאוד מזכיר פולנטה איטלקית ואפשר לגוון בתוספת גבינות. brאצלנו אוכלים במקום לחם ליד המון סוגי תבשילים ונהנים.
דייסת קמח תירס ("רומי גרוזיני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רומי או ממליגה - מאוד מזכיר פולנטה איטלקית ואפשר לגוון בתוספת גבינות. brאצלנו אוכלים במקום לחם ליד המון סוגי תבשילים ונהנים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות קמח תירס עבה לא טחון (שני סוגי הקמח נמכרים בתפזורת בחנויות שבהם מוכרים קטניות)
¾ כוס קמח תירס עדין טחון ומנופה
2-ליטר מים
¼-כוס סולת
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
לשטוף 2 כוסות קמח תירס( לא טחון) במי ברז 3, 4 פעמים, לסנן בעדינות ולהכניס לסיר כבד שמכיל לפחות 3 ליטר.
להוסיף 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל 15 דקות, לערבב מדי פעם בכף עץ.
להוסיף מלח, סולת וקמח תירס טחון ומנופה תוך כדי ערבוב, להמשיך לבחוש ולערבב בכף עץ
גדולה או מרסק מחורר 5 דקות לפחות עד שהגושים נעלמים (לבחוש במהירות).
לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה מאוד 15 דקות.
להגיש חם בצלחת הגשה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון