חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הלווה- מעדן פודינג הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות מישאל פומפיאנסקי למי שמחפש משהו חדש ומיוחד
הלווה- מעדן פודינג הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות מישאל פומפיאנסקי למי שמחפש משהו חדש ומיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית חלב
1 פודינג "גלעם" תות או וניל
1/2 1 כוס סוכר
הל
1/4 מרגרינה
שקדים חצויים קלופים
אופן ההכנה
לרוקן חלב לסיר
להוסיף הכל חוץ ממרגרינה
לחמם על אש בינונית ולערבב היטב
ברגע שהפודינג מתחיל להתקשות להוסיף מרגרינה ולערבב היטב כ-30 דקות (לפעמים פחות)
למזוג לקערה נמוכה/ קעריות קטנות אישיות
לפזר שקדים ולקרר בטמפ' חדר
מגיש: אורלי שחר
מקור: מתכון שעובר שנים בעדה ההודית
שתף את המתכון