הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
½3 כוסות מים פושרים
½ קוביה שמרים או ½ שימרית
3 כפות סוכר
1 כפית מחוקה מלח דק
½ ק"ג קמח רגיל
לטיגון:
שמן לטיגון
כשרוצים חלבי אפשר גם תוספת קצת חמאה לשמן בכל טיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
שופכים את המים לקערה ומוסיפים את שמרים, סוכר,מלח ומערבבים מעט (אפשר גם במיקסר)
ואז מוסיפים את הקמח בעדינות עד לקבלת בלילה נוזלית,
משאירים בקערה להתפחה במשך כשעה עד לתסיסה של הבלילה.
מטגנים עם מעט שמן(וחמאה) עד להזהבה והופכים צד שני עד להזהבה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג ואוכלים בתיאבון, זהירות חם...
אפשריות הגשה:
דבש
עגבנייה, סחוג וביצה
גבינה צהובה מגוררת מעל
שמנת
שוקולד
וכמובן כיד הדמיון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון