חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זלביה של דני שאלתיאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זלביה של דני שאלתיאל
זלביה של דני שאלתיאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זלביה של דני שאלתיאל
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
½3 כוסות מים פושרים
½ קוביה שמרים או ½ שימרית
3 כפות סוכר
1 כפית מחוקה מלח דק
½ ק"ג קמח רגיל
לטיגון:
שמן לטיגון
כשרוצים חלבי אפשר גם תוספת קצת חמאה לשמן בכל טיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
שופכים את המים לקערה ומוסיפים את שמרים, סוכר,מלח ומערבבים מעט (אפשר גם במיקסר)
ואז מוסיפים את הקמח בעדינות עד לקבלת בלילה נוזלית,
משאירים בקערה להתפחה במשך כשעה עד לתסיסה של הבלילה.
מטגנים עם מעט שמן(וחמאה) עד להזהבה והופכים צד שני עד להזהבה.
מוציאים ומניחים על נייר סופג ואוכלים בתיאבון, זהירות חם...
אפשריות הגשה:
דבש
עגבנייה, סחוג וביצה
גבינה צהובה מגוררת מעל
שמנת
שוקולד
וכמובן כיד הדמיון.
מגיש: sd77
מקור:
שתף את המתכון