הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים טרופות
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות ללא הגרעינים
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 גזר קטן חתוך לקוביות קטנות
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כפית פפריקה מתוקה
קורט תבלין גריל עוף
חופן של גבינה צהובה מגוררת גס
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים קלות את כל הירקות בשמן עד למצב של שקיפות. מתבלים וממשיכים עוד כדקה אחת בלבד לטגן על מנת שהירקות יספחו את התבלינים. מוסיפים מעל את הביצים וממשיכים לטגן עד שהתחתית של החביתה מתייצבת. הופכים את החביתה ועל החלק העליון מפזרים את הגבינה הצהובה. החביתה מוכנה כאשר התחתית מיוצבת.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון