חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיפי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור מנה זו נקראה ארנבת וולשית
חטיפי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור מנה זו נקראה ארנבת וולשית
הוראות הכנה
מרכיבים
60 גר' גבינת גרייאר מגוררת
60 גר' גבינת צ'דר
1 כפית חרדל דיזון
קורט פלפל אדום
1 ביצה טרופה
1 כף בירה
4 רצועות לחם
15 גר' חמאה ללא מלח
פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים גריל, מערבבים את הגבינות יחד עם החרדל הפלפל מלח ופלפל שחור בוחשים מוסיפים את הביצה הטרופה והבירה מערבבים ומניחים בצד.
מסירים את הקרום מהלחם וקולים מתחת לריל משני צדדים. מורחים מיד צד אחד בחמאה ומוסיפים את תערובת הגבינות להקפיד שכל הקצוות מכוסים.
מניחים בגריל ל 4 דקות מסירים ומיד חותכים למשולשים ןמעטרים בקומץ פטרוזיליה.
מגיש: gilai
מקור: וולש בריטניה
שתף את המתכון