חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין חיטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לחמין מגרעיני חיטה ועוף br brזהו מתכון מסורתי ואפשר להכין אותו עם בשר או עוף. המתכון מספיק לארוחה של 6 חברה בריאים br
חמין חיטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון לחמין מגרעיני חיטה ועוף br brזהו מתכון מסורתי ואפשר להכין אותו עם בשר או עוף. המתכון מספיק לארוחה של 6 חברה בריאים br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים- או ק"ג בשר מספר-3 טרי
2 כוסות גרעיני חיטה רצוי לקנות לא מעובדים. יש בכל חנות תבלינים או קטניות בשוק שטופים ומושרים במים קרים 3 שעות.
2 בצל יבש חתוך ל-4
4 שיני שום שלמות קלופות
כפית חוויאג' למרק
כף אבקת מרק עוף אמיתי
פלפל שחור
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
בסיר כבד המתאים לתנור מטגנים ב-4 כפות שמן זית את העוף או הבשר עד להשחמה
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל ,משחימים ומוסיפים את החיטה והשום.
מתבלים בפלפל בחוויאג' מערבבים היטב ומכסים ב-3 ליטר מים רותחים.
מוסיפים אבקת מרק ומחזירים את הבשר עוף, ושומרים על רתיחה עדינה שעתיים בודקים נוזלים,
חשוב- להוסיף רק מים רותחים ותמיד חייב לכסות את החמין+מעט מעל. מוסיפים מלח לפי הטעם ומחזירים לתנור על חום פלטה( 100 מעלות) למשך הלילה
מגיש: dudu542
מקור:
שתף את המתכון