הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים- או ק"ג בשר מספר-3 טרי
2 כוסות גרעיני חיטה רצוי לקנות לא מעובדים. יש בכל חנות תבלינים או קטניות בשוק שטופים ומושרים במים קרים 3 שעות.
2 בצל יבש חתוך ל-4
4 שיני שום שלמות קלופות
כפית חוויאג' למרק
כף אבקת מרק עוף אמיתי
פלפל שחור
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
בסיר כבד המתאים לתנור מטגנים ב-4 כפות שמן זית את העוף או הבשר עד להשחמה
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל ,משחימים ומוסיפים את החיטה והשום.
מתבלים בפלפל בחוויאג' מערבבים היטב ומכסים ב-3 ליטר מים רותחים.
מוסיפים אבקת מרק ומחזירים את הבשר עוף, ושומרים על רתיחה עדינה שעתיים בודקים נוזלים,
חשוב- להוסיף רק מים רותחים ותמיד חייב לכסות את החמין+מעט מעל. מוסיפים מלח לפי הטעם ומחזירים לתנור על חום פלטה( 100 מעלות) למשך הלילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון