חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מקרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין מקרוני? מנוגד לכל מה שאני יודעת על פסטה, על דנטה וכאלה. יוצא מצויין, אחלה אוכל לשבת.
חמין מקרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמין מקרוני? מנוגד לכל מה שאני יודעת על פסטה, על דנטה וכאלה. יוצא מצויין, אחלה אוכל לשבת.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים קצוצים
5 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות לא עבות
6 כרעיים מופרדים לשוקיים וירכיים
2 חבילות ספגטי מס' 7 (הכי פושט, של אוסם)
12 ביצים קשות
שמן
4 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח, פלפל, 2 כפות פפריקה מתוקה.
6 שיני שום שלמות (אפשר יותר)
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה חצי בישול ומסננים.
2.בסיר גדול מטגני את הבצלים להשחמה, ומוציאים לקערה.
3. באותו סיר גדול משחימים את פרוסות תפוחי האדמה, ומוציאים לקערה.
4. מטגנים באותו סיר את הכרעיים להשחמה ומוציאים.
5. מסדרים את השכבות:
א. תפוחי האמה בשכבה לכיסוי התחתית, ומעט בצל מטוגן.
ב. מחצית מהמקרוני המבושל.
ג. כרעיים, ומעליהם את יתרת הבצל המטוגן.
ד. מחצית מהמקרונים.
ה. מפזרים מעל את שיני השום.
6. מטגנים במעט שמן את הרסק עם התבלינים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ויוצקים על תכולת הסיר.
7. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש לחצי שעה.
8. מכניסים את הסיר לתנור ל-10 שעות על 110 מעלות צלזיוס. אני הכנתי בשישי בצהריים והשארתי בתנור על 75 מעלות עד למחרת בצהרים.
מעדן.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון