הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצלים קצוצים
5 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות לא עבות
6 כרעיים מופרדים לשוקיים וירכיים
2 חבילות ספגטי מס' 7 (הכי פושט, של אוסם)
12 ביצים קשות
שמן
4 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח, פלפל, 2 כפות פפריקה מתוקה.
6 שיני שום שלמות (אפשר יותר)
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה חצי בישול ומסננים.
2.בסיר גדול מטגני את הבצלים להשחמה, ומוציאים לקערה.
3. באותו סיר גדול משחימים את פרוסות תפוחי האדמה, ומוציאים לקערה.
4. מטגנים באותו סיר את הכרעיים להשחמה ומוציאים.
5. מסדרים את השכבות:
א. תפוחי האמה בשכבה לכיסוי התחתית, ומעט בצל מטוגן.
ב. מחצית מהמקרוני המבושל.
ג. כרעיים, ומעליהם את יתרת הבצל המטוגן.
ד. מחצית מהמקרונים.
ה. מפזרים מעל את שיני השום.
6. מטגנים במעט שמן את הרסק עם התבלינים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים, ויוצקים על תכולת הסיר.
7. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש לחצי שעה.
8. מכניסים את הסיר לתנור ל-10 שעות על 110 מעלות צלזיוס. אני הכנתי בשישי בצהריים והשארתי בתנור על 75 מעלות עד למחרת בצהרים.
מעדן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון