חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאגין טלה בנוסח טריפוליטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאג'ין טלה טריפוליטאי
טאגין טלה בנוסח טריפוליטאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאג'ין טלה טריפוליטאי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 1 ק"ג בשר טלה
400 גרם גרגרי חומוס מושרים ומבושלים (אפשר מקופסה או מוקפאים, )
5 לימונים כבושים
2 בצלים
3 שיני שום
3 תפוחי-אדמה גדולים, או 750 גרם קטנים
4 עגבניות (קלופות)
צרור כוסברה טרייה
3 כפות שמן זית
1 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. חותכים את בשר הטלה לקוביות. קוצצים את הבצלים וכותשים את השום. קולפים את תפוחי-האדמה ואם הם גדולים - חותכים לחתיכות גדולות. תפוחי-אדמה קטנים אפשר להשאיר בשלמותם. קולפים את העגבניות, מוציאים את החרצנים וקוצצים את הבשר.
2. במחבת גדולה ועמוקה או בסיר רדוד מטגנים את הבצל בשמן עד שמתרכך. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את בשר הטלה ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מאבד את צבעו האדום. ונסגר היטב
3. מוסיפים את התבלינים לסיר ומערבבים. מוסיפים את תפוחי-האדמה והעגבניות ויוצקים לסיר כוס מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים היטב את הסיר ומבשלים כ- 1/4 1 - 1 שעות או עד שהבשר רך מאוד.
4. בינתיים, קוצצים את הלימונים ומסלקים את הגרעינים. קוצצים את הכוסברה. כשהבשר רך, מוסיפים לסיר את הלימונים הקצוצים, החומוס המבושל וחלק מהכוסברה, מערבבים ומבשלים יחד 10 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול
5. מעבירים את התבשיל לכלי הגשה וזורים מעליו כוסברה טרייה. הערה: אם ברשותכם טאג'ין המתאים לבישול, תוכלו להעביר לתוכו את התבשיל אחרי שלב 2 של הוראות ההכנה. מכניסים לתנור ומאריכים את משך הבישול לכשעתיים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון