חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה עם אצבעות סטייק מושחמות, אבוקדו וצ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות סטייק מושחמות, אבוקדו וצ'אטני בטורטייה
טורטיה עם אצבעות סטייק מושחמות, אבוקדו וצ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות סטייק מושחמות, אבוקדו וצ'אטני בטורטייה
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים למילוי:
1 אבוקדו בשל
1 לימון טרי או ליים
מלח
2 כפות שמן
1 בצל גדול קלוף וחתוך לטבעות
300 גרם סטייק חתוך לרצועות
1 כפית תבלין קייג'ון או גריל עוף
2 טורטיות (ראה מתכון לטורטיה) או קנוי
צ'אטני (ראה מתכון) או קנוי מכל סוג שהוא
עלי כוסברה טרייה
מצרכים לצאטני:
צ'טני כוסברה ונענע-
צרור גדול של כוסברה טרייה ושטופה היטב.
עלים מחמישה גבעולי נענע טרייה
2 פלפלים ירוקים חריפים
5 שיני שום שלמות
כפית כמון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כחצי כוס מים
אופן ההכנה
1. מקלפים את האבוקדו ופורסים לרצועות עבות, מעל סוחטים לימון טרי ומעט
מלח.
2. מחממים היטב מחבת פסים ומורחים אותה בכף שמן, מניחים את פרוסות הבצל
לצלייה. את הבשר מושחים בשארית השמן ומתבלים בתבלין הקייג'ון והמלח.
הופכים את הבצל לצד השני לאחר ההשחמה, ומוסיפים את הבשר למחבת
לצריבה עד לדרגת העשייה הרצויה.
3. מורחים את הטורטיות במעט צ'אטני ומסדרים מעל את אצבעות הסטייק, הבצל,
האבוקדו ועלי הכוסברה, ומגלגלים לקבלת סנדוויץ' בצורת גליל פתוח משני
צדיו.
הכנת הצאטני
שמים את כל החומרים במעבד מזון, מפעילים ומרסקים לתערובת ירוקה, די חלקה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון