חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד אווז/ עוף על מצע פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד אווז/ עוף על מצע פירות יבש
כבד אווז/ עוף על מצע פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד אווז/ עוף על מצע פירות יבש
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
2 בצלים גדול קלופים וחתוכים לרצועות דקיקות
10 שזיפים שחורים מיובשים ומגולענים
25 גר' ) 1/4 כוס( צימוקים בהירים
8 משמשים מיובשים
1/2 ליטר מים רותחים
מלח לפי הטעם
זעפרן לפי הטעם
1 כפות דבש
אגוז מוסקט טחון לפי הטעם
50 גר' ) 1/2 כוס( שקדים שלמים ומטוגנים
1 ק"ג כבד אווז/ כבד עוף
לקישוט:
עלי מנטה/נענע
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את השזיפים המיובשים, הצימוקים והמשמשים המיובשים, מאדים
קלות,ומוסיפים את המים הרותחים.
מוסיפים את המלח, הזעפרן, אגוז המוסקט והדבש ומערבבים, מכסים
ומבשליםכשעה. מתקנים תיבול ומוסיפים את השקדים המטוגנים.
חותרים את הכבד למנות. מחממים מחבת טפלון ומטגנים את כבד
האווז/עוףמשני הצדדים עד לרמת המוכנות הרצויה.
מסדרים את תבשיל הפרות היבשים במרכז צלחת ומניחים מעל כשתי פרוסות
כבדאווז/או 4-6 כבדי עוף מוכן. מעטרים בעלי
מנטול/ נענע
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון