חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר בלוביה טריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר עם לוביה או שעועית ירוקה br br
כדורי בשר בלוביה טריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר עם לוביה או שעועית ירוקה br br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קטן קצוץ קטן
1/2 קופסא רסק עגבניות (50 גר`)
1 כפית כמון
1/2 כפית קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות פירורי לחם/מצה
לתבשיל:
1 בצל גדול קצוץ
1 כרישה גדולה פרוסה לעיגולים
1/8 כוס שמן
1 קופסא רסק עגבניות קטן (100 גר`)
1 ק"ג שעועית ירוקה או לוביה טריה או שקית שעועית ירוקה (סנפרוסט)
3-4 שיני שום קצוצות
1/2 כפית כורכום
1 כפית כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כף סוכר
מים חמים לבישול
אופן ההכנה
1. מוציאים את חוטי התרמילים של השעועית או הלוביה הטריה וחותכים לחתיכות בגודל
של כ 8 ס"מ ושוטפים היטב
2.מערבבים היטב את כל מרכיבי כדורי הבשר ולשים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בניילון נצמד ושולחים למקרר ל10 דקות
**אני אישית אוהב לטגו כמהה את כדורי הבשר עד הזהבה קלה לפני בישולן
3.בסיר רחב מטגנים את הבצל והכרישה עד הזהבה קלה, מוסיפים את רסק העגבניות
והתבלינים ומטגנים עוד 3דקות תוך ערבוב עד קבלת צבע אדום עז
מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב.
4.מוסיפים את השעועית הירוקה או הלוביה ומבשלים בסיר סגור.
5.בינתיים יוצרים כדורים מהבשר, מוסיפים מעט מים לסיר ואת כדורי הבשר.
6.מבשלים 45 דק` בסיר סגור כאשר מידי פעם מנערים את הסיר כדי שהכדורים יצופו
ברוטב ויתבשלו היטב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: CooknBakehttps://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1490045
שתף את המתכון