חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיכר (חלת בצל) מטוגנת זה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלת בצל מטוגנת ופריכה כמו של המסעדות בארצות הברית
כיכר (חלת בצל) מטוגנת זה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלת בצל מטוגנת ופריכה כמו של המסעדות בארצות הברית
הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים לבנים גדולים , פרוסים ומופרדים לטבעות
1 כוס חלב
3 ביצים טרופות
מלח, ותבלינים לפי הטעם
2 כוסות קמח לבן רגיל +2 כפיות אבקת אפייה + קורט סודה לשתייה
אופן ההכנה
1.מערבבים חלב, ביצים, מלח בקערת ערבוב. משרים את הבצל בתערובת זו במשך כ 30 דקות.
2.בקערה רדודה מערבבים היטב . 2 כוסות קמח לבן רגיל +2 כפיות אבקת אפייה + קורט סודה לשתייה ומתבלים
3.מחממים שמן לטיגון בתוך מחבת על אש גבוהה כשהשמן חם מאוד
מוצאים את טבעות הבצל מתערובת החלב, וטובלים היטב בתערובת הקמח.
4. מטגנים את טבעות הבצל עדלהזהבה.
5.מעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
6.בתבנית אינגליש חד פעמית מערימים את טבעות הבצל ולוחצים מעט.
7.אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 עד 15 דקות.
8. הופכים לצלחת הגשה ונהנים עם רוטב אהוב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון