חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני בשר מטוגנים - "בלשי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסוני בשר מטוגנים - "בלשי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
קילו וחצי קמח
3 וחצי כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 ביצה טרופה
חצי כוס שמן
למילוי:
1 ק"ג דלעת טחונה גס במטחנת בשר
1 בצל יבש קצוץ דק
100 גר' בשר בקר טרי טחון פעם אחת במכונת בשר
1/3 כוס שמן
מלח, פלפל
אופן ההכנה
אופן הכנת המילוי: בסיר טיגון לחמם את השמן. להוסיף את הבצל לסיר ולטגן לגוון זהוב.
להוסיף לסיר את הבשר ולטגן עד קבלת גוון חום. להוסיף את הדלעת ולערבב.
להוסיף 2 כפות מים, מלח ופלפל, לערבב ולהרתיח. לבשל על אש קטנה כחצי שעה, עד אידוי הנוזלים ולערבב מידי פעם (להיזהר שלא לחרוך את המילוי).
להכנת הבצק: בקערה גדולה, לאחד את כל חומרי הבצק ולתת לו לתפוח, בין שעה וחצי לשעתיים.
ליצור 6 כדורים, ללוש כל כדור היטב ולהתפיח שוב חצי שעה.
להכנת הכיסונים: על שיש מקומח, בעזרת מערוך מקומח, לפתוח כל כדור בצק ולפרוש למשטח דק. לקמח מידי פעם על מנת שהבצק לא ידבק.
לקחת חלק מתערובת המילוי, בעזרת כפית ולהניח על הבצק, ברווחים שווים של 10 ס"מ בין אחד לשני. מניחים את המילוי רק על מחצית מהבצק הפרוס.
לקפל את מחצית הבצק הפנויה על פני המילוי, ובעזרת גלגלת שיניים, לחתוך את הבצק לצורות משולשים ומרובעים.
להניח בזהירות את הבצקים הממולאים על מגש מקומח, ולחמם סיר טיגון עמוק עם שמן עמוק היטב.
להניח בזהירות את הבצקים בשמן ולטגן, עד לקבלת גוון חום בהיר (הבצק נוגע בשמן ומתנפח). מניחים את הכיסון המטוגן על נייר סופג.
מגישים חם.
מגיש: קיבי
מקור: פינת השלושה
שתף את המתכון