חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מנסף דרוזי (ספינת הדגל של העדה מוגש רק ל V.I.P.)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה מ נ ס ף הדרוזי פיתה דרוזית מוערמת אורז איטריות ובשר כבש טחון מטובל brוניחוכות הבהרט לוקחים חתיכת פיתה דרוזית ומתחילים לחפון כן כן בידים brמאכל דרוזי חגיגי ומפואר. הטעם מצדיק את הטרחה brאגב מי שמוזמן ע"י דרוזי לאכול מנסף מעשה ידי אישתו סימן שזוכה לכבוד רב
מנסף דרוזי (ספינת הדגל של העדה מוגש רק ל V.I.P.)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה מ נ ס ף הדרוזי פיתה דרוזית מוערמת אורז איטריות ובשר כבש טחון מטובל brוניחוכות הבהרט לוקחים חתיכת פיתה דרוזית ומתחילים לחפון כן כן בידים brמאכל דרוזי חגיגי ומפואר. הטעם מצדיק את הטרחה brאגב מי שמוזמן ע"י דרוזי לאכול מנסף מעשה ידי אישתו סימן שזוכה לכבוד רב
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי קלאסי
150 גרם אטריות דקות
1 ק"ג בשר עגל או כבש טחון
1/4 כוס צנוברים
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שקדים פרוסים
3 כפות שמן תירס
תערובת תיבול "בהרט"
רצוי: פיתה עירקית גדולה וטרייה
3 כוסות מרק עוף
3 כפות מרגרינה
2 גזרים פרוסים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.בסיר, מטגנים את האטריות בשמן לצבע זהוב. מוסיפים
את האורז הפרסי ומטגנים עוד 2 דקות, תוך ערבוב.
2.מוסיפים מרק רותח, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט
בהרט. מרתיחים שוב ומבשלים על אש נמוכה חמש דקות.
מכבים ומשאירים מכוסה.
3.מטגנים את הבשר הטחון והבצל במרגרינה, במחבת
גדולה על אש גבוהה . מתבלים במלח, פלפל שחור
ובהרט. מערבבים ומפוררים תוך טיגון כמו בהכנת
רוטב בולונז. מוסיפים גם את הגזר הפרוס. ומטגנים
עוד מעט.
הרכבת המנה
מניחים פיתה דרוזית (ניתן עיראקית) בתבנית.
משטחים עליה את האורז ועליו את הבשר הטחון.
מפזרים מעל את הצנוברים והשקדים. אופים 10 דקות
בתנור חם ומגישים.
•בעונה, נהוג לקשט בגרגרי רימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון