חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעורב ירושלמי ברוטב קוקוס טחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה שתשאיר את כולם פעורי פה בשילוב ביופי ובטעם
מעורב ירושלמי ברוטב קוקוס טחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה שתשאיר את כולם פעורי פה בשילוב ביופי ובטעם
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
200 ג"ר לבבות עוף נקיים
200 ג"ר כבדי עוף חתוכים לרצועות
200 ג"ר רצועות חזה עוף
2 בצל קצוץ
2 שן שום קצוצה
1 כף צנוברים קלויים
4 כפות שמן זית לטיגון
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית כמון
קמצוץ קינמון
1כפית מחוקה מלח
לקוקוס טחינה
1 כוס קרם קוקוס
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 שן שום כתושה
מעט מלח
מיץ מחצי לימון
לעיטור ולטעם
1 כף שמן זית
6 עגבניות שרי מחורצות
6 עלי רוזמרין
1/2 שן שום פרוסה
לקישוט 3 עלי בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה
למעורב
1. במחבת טפלון עם 2 כפות השמן זית קולים את הצנוברים כדקה ומעבירים לקערה בצד
2. באותה מחבת עם השמן הנותר מטגנים את הבצל עד שקיפות
3. מוסיפים את רצועות העוף ואת הלבבות ומטגנים כ 3 דקות, ומוסיפים את רצועות הכבד עם התבלינים תוך ערבוב עד מידת עשיה רצוייה לא יותר מ 2 דקות ומעבירים לקערה עם הצנוברים.
לעיטור ולטעם
3. לאותה מחבת מוסיפים כף שמן זית ואת עגבניות השרי המחורצות ומטגנים עד התרככות
מוסיפים את עלי הרוזמרין ודקה נוספת מוסיפים את השום לעוד חצי דקה.
לקוקוס טחינה
לקערה מכיניסים את כל החומרים ומערבבים היטב ובנמרצות עד סמיכות דקה יצא דק מדי הוסיפו מעט טחינה יצא עבה הוסיפו מעט מאוד מים וערבבו שוב
לבנית המנה
באם יש כלים חמיני אש - במרכז הצלחת עורמים מצד לצד בצורה אורכית את המעורב
ומשני צידיו מוזגים מהקוקוס טחינה בנדיבות מעל מסדרים 3 עגבניות שרי וכן חלק מהרוטב שלהן
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל 5 דקות מוציאים ובוזקים מעל בצל ירוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון