חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעורב פיקנטי טונה באורז וגמבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לאכול כארוחת ביניים או כמנה עיקרית תלוי בכמויות
מעורב פיקנטי טונה באורז וגמבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לאכול כארוחת ביניים או כמנה עיקרית תלוי בכמויות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז - רצוי בסמתי הודי
2 קופסאות טונה בשמן, מסוננת
1/2 קופסה/צנצנת גמבה כבושה
1בצל חתוך לקוביות קטנות
מעט מלח
פלפל שחור (בנדיבות)
3-4 כפות שמן זית רגיל
(למי שאוהב אפשר לערבב עם שמן זית כתית)
אופן ההכנה
לבשל את האורז במי מלח (לכסות שלא יתקרר)
במחבת עמוקה לחמם שמן ולטגן את הבצל שיתרכך ויזהיב מעט
להוסיף את הגמבה ולערבב כדקה
להוסיף את הטונה. הפלפל השחור ולערבב בעדינות
להוסיף את האורז ולערבב קלות.
אפשר להעשיר ע"י הוספת אפונה ירוקה.
מגיש: רינה
מקור:
שתף את המתכון