חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעיים ממולאות בסגנון יהדות מצריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך אך אך איזה מעדן זה ללקק את האצבעות
מעיים ממולאות בסגנון יהדות מצריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אך אך אך איזה מעדן זה ללקק את האצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
10יחידות מעיים נקיים לגמרי אחרי חיטוי עם לימון וחומץ
400 גרם בשר טחון
350 גרם אורז מסונן
1/2 חבילת שמיר
1/2 חבילת פטרוזיליה
1 בצל גדול
4 כפות שמן
1 קופסא רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה של פלפל שחור
מלח לפי הטעם.
1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1.מערבבים את האורז עם הבשר, מוסיפים את השמיר, פטרוזיליה, כפית פפריקה ורסק
עגבניות אחד.
2.מערבבים היטב.מתחילים להכניס לתוך המעיים ולמלא אותם אחד אחד - לא יותר מדי מלא על
מנת לא לקרוע את המעיים עצמם.
3.מרתיחים בסיר גדול 4 כוסות מים + קצת מהפפריקה מלח וכף שמן.
4.כשהמים רותחים להוסיף אחד אחד את המעיים למים ל 5 דקות.
5.לשטוף אחד אחד את המעיים ולשפוך את המים מהסיר,.
6.בסיר נקי או מחבת עמוקה מטגנים כל מעיים ל2 או 3 דקות עד שמתייצב ומקבל השחמה
ומוציאים לצלחת .
7.מוסיפים לסיר 3.5 כוסות מים + 1 רסק עגבניות + כף פפריקה + 2 כפות שמן + מלח +
אבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה
8.כשהמים רותחים להחזיר את כל המעיים לסיר ולהרתיח כ 10 דקות. מנמיכים את האש
וממשיכים לבשל כשעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת זייתון קהיר
שתף את המתכון