הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג אגסים לא קלופים ללא ליבה חתוכים לקוביות
1. ק"ג מלון קלוף,מרוקן מגלעינים וחתוך לקוביות
1,800 ק"ג סוכר לבן
1. כף תמצית וניל
1/2 בקבוק יין לבן יבש
20 עלי נענע קצוצים
1 מיץ מלימון אחד
לבוקה גרני:
5.גרגירי פלפל אנגלי
2. עלי דפנה
4. גבעולי טימין טרי
ליבה של 2. תפוחים
אופן ההכנה
מכניסים את המרכיבים פרט לנענע וליין לסיר כבד, את ה"בוקה גרני" מכניסים לבד גאזה קשור
ומכניסים עם שאר החומרים לסיר.
מביאים לרתיחה, מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד הסמכה.
מוציאים את צרור התבלינים ומוסיפים את הנענע הקצוצה.
מצננים ומעבירים לצנצנות מעוקרות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון