הוראות הכנה
מרכיבים
6 מנות עוף
2 קישואים קלופים וחתוכים לארבע
עגבניה גדולה חתוכה לארבע
בצל ירוק קצוץ דק
4 כוסות מים כפית חוויאג למרק
כף חילבה
3תפוחי אדמה שבושלו ללא קליפה חתוכים לארבע
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
יוצקים את המים לסיר ומרתיחים מוסיפים את חלקי העוף ומבשלים כ5 דקות
מוסיפים את הקישואים העגבניה והבצל מבלים כ2 דקות תוך כדי בחישה
מוסיפים את התבלינים ומבשלים כ30 דקות מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 5 דקות
מוסיפים פלפל שחור גרוס ומלח עפ"י הטעם
מגישים בצלחת מרק בתאבון
מגיש:
מקור: גאולה
שתף את המתכון