חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פטריות מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פטריות שמפיניון טריות חצויות למעט שתיים קטנות שהן פרוסות
2 שיני שום חצויות
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 מיכל שמנת מתוקה
75 גרם חמאה (3 מנות של 25 גרם כל אחת)
½ כוס ציר עוף
½ כוס מים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
במחבת גדולה ממיסים מנת חמאה אחת. מוסיפים את הפטריות החצויות (ללא השתיים הפרוסות) והשום ומקפיצים במשך כחמש דקות. מעבירים למעבד מזון יחד עם המים ועוד מנת חמאה ומעבדים למחית. מעבירים לסיר בישול, מוסיפים את הפטריות הפרוסות, מנת החמאה האחרונה וציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת. מבשלים על סף רתיחה כחמש דקות תוך כדי בחישה רצופה.
יוצקים לצלחות הגשה ובכל צלחת מפזרים חצי מכמות הפרמזן. מקשטים בעלה פטרוזיליה טרי. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון