חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית אזוקי עם מנגולד - ניחוח יפני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים להדהים, מאוד מאוד בריא! brאפשר לוותר על המיסו אם אין לכם בבית, אבל אז כדאי להוסיף עוד כפית או שתיים של רוטב סויה.
מרק שעועית אזוקי עם מנגולד - ניחוח יפני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים להדהים, מאוד מאוד בריא! brאפשר לוותר על המיסו אם אין לכם בבית, אבל אז כדאי להוסיף עוד כפית או שתיים של רוטב סויה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות שעועית "אזוקי" (אפשר שעועית אדומה קטנה במקום)
½1 כוסות גריסי פנינה
6-8 כוסות מים
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
1 כוס גבעולי סלרי בקוביות קטנות מאוד
2 כוסות גבעולי מנגולד קצוצים (כולל החלק הלבן)
3-4 כפיות מיסו
1 כפית סויה -"תמרי"
אופן ההכנה
משרים את השעועית במשך הלילה בהרבה מים קרים.
שוטפים ומסננים את השעועית והגריסים וממרתיחים ב 6-8 כוסות מים (תלוי במידת הסמיכות שאתם אוהבים את המרק שלכם). מרתיחים על אש נמוכה במשך כשעה.
מוסיפים את הבצל קצוץ, שום קצוץ, וסלרי, ממשיכים לבשל כ15 דקות, או עד שהשעועית רכה לגמרי.
מוסיפים את המנגולד הקצוץ וממשיכים להרתיח עד שהעלים "נבולים" לגמרי.
מערבבים את המיסו בכחצי כוס מים ומוסיפים למרק.
מוסיפים את הסויה.
מגיש: עדן ישראלי
מקור: עצמי
שתף את המתכון