חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית לבנה סמיך ללא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית לבנה סמיך ללא בשר brטעים טעים וסמיך
מרק שעועית לבנה סמיך ללא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית לבנה סמיך ללא בשר brטעים טעים וסמיך
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית לבנה שהושרתה ללילה
1 גזר חתוך ל4
1/2 בצל גדול חתוך ל8
1/2 גבעול סלרי פרוס
1 גבעול רוזמרין
4 כוסות מים
2 כפות פטרוזיליה
3 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן זית
למי שמעונין יכול להוסיף קופסאת רסק קטנה
1 כפית מלח
1/2 כף צובריצה או 1/4 כפית זעתר
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות מוסיפים את השום
והגזר ומערבבים (באם משתמשים ברסק עגבניות מכניסים ומטגנים כ 3 דקות)
מוסיפים לסיר את השעועית , הגזרים , הרוזמרין , הפטרוזיליה והסלרי ,
מכסים במים ומביאים לרתיחה ,מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ורבע
או עד שהשעועית רכה .
2.מעבירם ½ מהכמות למעבד מזון , מעבדים לתערובת אחידה ומחזירים לסיר .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון