חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד ריאות בקר מלווה בתופ"אד ופלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל ראות בקר בפלפל או צילי brתבשיל מהמם לאוהבי חלקי פנים זול מאוד וטעים brהולך היטב עם לחם לבן טרי לרוטב br br
נזיד ריאות בקר מלווה בתופ"אד ופלפל חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל ראות בקר בפלפל או צילי brתבשיל מהמם לאוהבי חלקי פנים זול מאוד וטעים brהולך היטב עם לחם לבן טרי לרוטב br br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 ק"ג ריאות בקר )חשוב מאוד שיהיו טריות(
1/2 כוס שמן תירס
6 שיני שום, קלופות ופרוסות
3 כפיות פפריקה מתוקה
1/2כף כמון
מלח ופלפל שחור, גרוס טרי – לפי הטעם
קמצוץ ציפורן טחונה
4 גזרים חתוכים לרבעים
10 פלפלים יבשים חריפים, מושרים במים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 בסיר גדול מרתיחים כמות גדולה של מים, ומכניסים את הריאות
ומבשליםכ- 20 דקות. מקררים.
2 חותכים את הריאות לקוביות בגודל 4 ס"מ. כאשר נתקלים בגידים
ומעיןצינוריות ,מוציאים אותם בעזרת סכין וזורקים.
3 בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים שום פרוס, מטגנים מספר דקות
ומוסיפיםאת הריאות, והגזר ממשיכים לטגן מתבלים בפפריקה, כמון,
מלח,פלפלים חריפים, ופלפל שחור גרוס.עוד 6 דקות.
4 מוסיפים מים עד לגובה הריאות, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על
אש נמוכה במשך שעתיים לפחות, עד אשר הבשר רך מאוד והרוטב
סמיך.
*** ניתן לבשל בסיר לחץ שעה לפתוח את המיכסה ולצמצם נוזלים עד
שהרוטב נהיה סמיך
*** ניתן להוסיף תפוא"ד לתבשיל אחרי שעת בישול
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון