חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי בראגו בשר נוסח בודאפשט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי בראגו בשר ופפריקה
ניוקי בראגו בשר נוסח בודאפשט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי בראגו בשר ופפריקה
הוראות הכנה
מרכיבים
לניוקי:
1 כוס קמח
1 ביצה גדולה
1/3 כוס מים
מלח
לראגו בשר ופפריקה:
3 בצלים גדולים, קצוצים לגודל בינוני
3 כפות שומן אווז או שמן צמחי
500 גר' בשר בקר טחון
1 אגוז מוסקט מגורר
3 כפות פפריקה מתוקה (רצוי הונגרית)
1 כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1 צרור פטרוזיליה
1 עגבניה קלופה וקצוצה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
הניוקי:
1.בקערה מערבבים את כל החומרים לניוקי, עד לקבלת בצק דביק וללא גושים.
2.יוצקים את הניוקי בפיסות של 2 ס"מ לתוך סיר עם מים רותחים. מסננים.
מעבירים לראגו המוכן ומבשלים במשך כשבע דקות נוספות.
ראגו בשר ופפריקה:
1.מטגנים את הבצל עם השומן בסיר בעל תחתית כבדה עד להזהבה יפה.
2.מוסיפים הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה צבע. ממשיכים לטגן על אש
בינונית כ-15 דקות תוך פרורו באמצעות מזלג עד שכל הנוזלים מתאדים.
3.מוסיפים את אגוז המוסקט, הפפריקה, המלח והפלפל השחור ומטגנים
כשתי דקות נוספות.
4.מוסיפים את העגבניה הקצוצה. מכסים את הסיר ובמבשלים עוד כעשר דקות.
טועמים ומתקנים תיבול.
הראגו מוכן כשסמיכותו דומה לסמיכות רוטב בולונז. אם הוא יבש מדי - מוסיפים מעט מים.
מוסיפים את הניוקי לראגו, בוחשים ומבשלים עם מכסה סגור כ-15 דקות נוספות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון