חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת



נקניקיות מרגז ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאוהב נקניקיות מרגז בטעם של פעם מוזמן לנסות לא מסובך brאת המעיים של הכבש אפשר למצוא באיטליזים בהזמנה מראש
נקניקיות מרגז ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאוהב נקניקיות מרגז בטעם של פעם מוזמן לנסות לא מסובך brאת המעיים של הכבש אפשר למצוא באיטליזים בהזמנה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
נקניקיות מרגז תוצרת בית
1 קג' בשר כבש לא רזה או חצי כבש וחצי כתף בקר
1/2 כף זרעי שומר
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפלון שאטה כתוש (אפשר יותר, או פחות - לפי הטעם)
1/2 כף פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1-2 כפות שום כתוש
1-2 כפות נענע קצוצה דק (לא חובה)
מעי כבש לפי הצורך
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 טוחנים את הבשר פעם אחת ומערבבים היטב עם שאר החומרים..
2 ממלאים את מעי הכבש, מנקבים עם קיסם בבועות האוויר ותולים במקום קריר ומאוורר במשך שבוע.
או במקרר במדף תחתון ל 3 ימים
3 צולים בגריל, מטגנים במחבת או מטגנים עם שקשוקה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון