חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נקניק סוגוק תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנקניק הטורקי המפורסם ביותר
נקניק סוגוק תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנקניק הטורקי המפורסם ביותר
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר בקר ללא עצמות שמן מעט
6 שיני שום כתושים
2 כפות מלח
2 כפיות של פלפל לבן
4 כפיות של קינמון
2 כפיות פלפל שחור
2 כפיות כמון
2 כפיות פלפל אנגלי טחון
חצי כוס של ארק
אופן ההכנה
1. בתבנית אלומיניום מצפים את הבשר היטב במלח גס עוטפים את התבנית בנילון נצמד ומכניסים למקרר ל 48 שעות לפחות
2. מוציאים את הבשר מהתבנית ושוטפים אותו במי ברז קרים מיבשים את הבשר היטב תוך ניגוב במטלית/ או הנחה על רשת למחצית השעה.
3. מעבירים את הבשר במטחנת בשר עבה
4. מערבבים את הבשר עם התבלינים היטב עוטפים את הקערה בניילון ניצמד ומעבירים למקרר ל 3 ימים.
5. באם ממלאים במעי - קושרים צד אחד מגלגלים על פיית המילוי במטחנה ומעבירים את הבשר המעובד במטחנה וממלאים יש להקפיד למלא היטב (שלא יהיו בועות אוויר) וליקשור בצד שני
* ניתן לגלגל בתוך ניילון נצמד פורסים ניילון נצמד אם כף מפזרים מילוי כ 3 ס"מ מהדופן בעובי שווה (עבה יחסית) מגלגלים את הניילון באופן מהודק מאוד מספר פעמים מגלגלים היטב מקצותיו תוך גילגולו עד לחץ כל קצה ניילון וקושרים בחוט אשפגט (איפה שנצרו כיסי אויר יש לדקור עם קיסם)
6.מניחים את הנקניק על מקום קשה כמו קרש עבודה שכוסה בבד ומעל מניחים משקולת כמו קרש נוסף (לקבלת הצורה השטוחה) מניחים את הנקניק כך במקום מוצל ל 3 ימים.
7.דוקרים את הניילון או המעי מספר פעמים ותולים אותם במקום יבש וקריר (בצל). עד שמתקשה 10-15 ימים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון