חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סביצ'ה מדג ים פלמידה או סלומון עם טרטר עגבניות בשמן זית ומיץ לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עדינה מאוד מרהיבה וטעימה
סביצ'ה מדג ים פלמידה או סלומון עם טרטר עגבניות בשמן זית ומיץ לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עדינה מאוד מרהיבה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
250 גרם פילה דג ים
2 עגבניות בשלות
חצי שן שום כתושה
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
2 כפות עירית קצוצה
מלח ים
מלח פלפל
אופן ההכנה
טרטר עגבנייה:
1. מגרדים את העגבניות על החלק הגס של הפומפייה.
2. מסננים את העגבניות המרוסקות, כך שיישאר רק הרכז (כעשר דקות).
3.מערבבים את בשר העגבנייה עם כף שמן זית, כף מיץ לימון, שום מלח ופלפל.
ומניחים במקרר.
הדג:
פורסים את הדג לפרוסות שקופות (כמילימטר).
הגשה:
1.מסדרים בכל צלחת כ-50 גרם דג כך שיהיה פרוס על כל הצלחת ולא אחד על
השני.
2.מכסים את הדג במיץ לימון, זמן זית, מפזרים מלח ים, ואת העירית הקצוצה
(הסדר מאוד חשוב). מניחים לדג לעמוד כחמש דקות לצורך תהליך הכבישה.
3.בעזרת שתי כפות יוצרים מבשר העגבנייה גליל, ומניחים במרכז הצלחת על הדג
ומגישים.
מומלץ עם פוקאצה חמה וחמאה איכותית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון