חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סינטה בשמנת צמחית, ברוקולי וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מקפיד על כשרות יכול להשתמש בשמנת מתוקה.
סטייק סינטה בשמנת צמחית, ברוקולי וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שלא מקפיד על כשרות יכול להשתמש בשמנת מתוקה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי סינטה נקיים משומן ( 250-220 גרם כל אחד)
400 גרם פרחי ברוקולי
6 כפות שמן זית
100 גרם צנוברים קלויים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת צמחית לקצפת, ללא סוכר
2 שני שום כתושות
מלח גס, פלפל גרוס
חופן עלי אורגנו
¼ כוס יין אדום
אופן ההכנה
מחממים מחבת גריל
מברישים את נתחי הבשר במעט שמן זית, מפלפלים וממליחים לפי הטעם
קוצצים את האורגנו ומפזרים על הבשר.
צולים את הבשר במחבת גריל ( או על המנגל) למשך כשתי דקות מכל צד ( לפי דרגת הצלייה המועדפת).
להכנת הרוטב - מאדים במחבת שן שום כתוש עם שמן זית, מוסיפים יין, מלח ופלפל, ומצמצמים את היין למשך 2-3 דקות. מוסיפים את הקצפת הצמחית ומבשלים למשל 2-3 דקות נוספות, עד להסמכת הרוטב.
מחממים במחבת נפרדת בשמן זית ושן שום כתושה, מוסיפים את הברוקולי, מערבבים ומקפיצים.
מוסיפים את הצנוברים ומתבלים במלח ובפלפל.
מניחים את הברוקולי על צלחת הגשה, מעליו הסטייק, יוצקים את הרוטב, מקשטים בצנוברים ומגישים מיד.
מגיש: שרון שני
מקור: אופיר וידבסקי ל-y net
שתף את המתכון