חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סטיפאדו" קדרת עגל ובצלים בסגנון יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל יווני מדהים וקל מאוד להכנה בסגנון שגר ושכח
"סטיפאדו" קדרת עגל ובצלים בסגנון יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל יווני מדהים וקל מאוד להכנה בסגנון שגר ושכח
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר עגל לצלי, חתוך לקוביות
1 ק"ג בצלים קטנטנים
1/2 כוס שמן זית
2 כוסות יין לבן, יבש
4 עגבניות בינוניות מרוסקות
1 כפית גרגרי פלפל שחור
מלח
קמצוץ סוכר
1/4 כפית ציפורן טחונה
2-3 שיני שום גדולות, קלופות
אופן ההכנה
1.קולפים את הבצלים.אם הבצלים גדולים, פורסים אותם. אם הם קטנטנים-
משאירים בשלמותם.
2.מחממים את השמן בסיר רחב ומשחימים את הבשר והבצלים מכל
הצדדים.מוסיפים את היין הסוכר והעגבניות, ומעט מים לכיסוי
3.מוסיפים תבלינים ושום
4. מביאים לרתיחה, מנמיכים אש, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה מאד,
או אופים בתנור בחום בינוני -נמוך.(160 מעלות).
בודקים מדי פעם, ואם יש צורך מוסיפים מעט מים רותחים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון