חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט דלעת וקולורבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם במקום קולרבי להוסיף צנון גדול brהכמויות לפי מספר הסועדים brצ"ל כמות שווה של הירק
סלט דלעת וקולורבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם במקום קולרבי להוסיף צנון גדול brהכמויות לפי מספר הסועדים brצ"ל כמות שווה של הירק
הוראות הכנה
מרכיבים
כ- ¼ ק"ג דלעת, ללא קליפה
3 קולורבי ללא קליפה
1 כוס חומץ הדרים ומים בחלקים שווים
שום קצוץ דק ביותר
1 כף שמן קנולה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
קצת סוכר או תחליב סוכר עוזר להדגיש את החומץ
כמה כפות של שומשום לא קלוי
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה גסה את הירקות, או לחתוך דק ביותר("פיסות גפרור")
לערבב עם השמן החומץ מים הסוכר, שום מלח ופלפל.
לקרר במקרר כ-½ שעה
להגיש עם שומשום מעל.
נשמר במקרר כ-3 ימים .
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון