חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חסות עם סלמון מעושן, גבינה מוקצפת, וביצים קשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמתי במסעדה, שיפרתי במקצת והתוצאה לפניכם...
סלט חסות עם סלמון מעושן, גבינה מוקצפת, וביצים קשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמתי במסעדה, שיפרתי במקצת והתוצאה לפניכם...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (100 גרם) סלמון מעושן פרוס דק מאוד
1 חבילה גבינה לבנה מוקצפת
2 ביצים קשות חתוכות לרבעים לאורך
1 חבילה עלי חסות שונות
5 פטריות שמפיניון גדולות פרוסות
12 עגבניות שרי חצויות
½ בצל סגול פרוס
1 בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
שמים בקערה את החסות, הבצל הסגול, הפטריות והעגבניות ומערבבים את הכל עם שמן הזית. מניחים את תכולת הקערה בצלחת הגשה גדולה ויפה ומניחים מעל בצורה מסודרת ויפה את הביצים הקשות. שמים את הגבינה במזלף של קצפת ומזליפים על הסלט בצורה מסודרת ויפה. חותכים את הסלמון לאורך של כל פרוסה ומגלגלים בצורת פרח. מסדרים יפה את פרחי הסלמון על הסלט. מפזרים את הבצל הירוק מעל הכל.
מגישים צונן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון