חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים בסגנון תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים בסגנון תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן לטיגון
1 כפית ששומשום
1 בצלצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה
1 כפית זנגביל קצוץ
2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 בצל ירוק קצוץ ומופרד לחלק לבן וחלק ירוק
אופן ההכנה
משרים את החצילים ב-3 כפות רוטב סויה למשך כעשר דקות. מאדים את החצילים בין 12 ל-15 דקות בסיר אידוי.
במחבת מחממים שמן לטיגון. מטגנים קלות את הבצלצל ואת החלק הלבן של הבצל הירוק. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים את השום והזנגביל, מערבבים ומקפיצים כדקה. מוסיפים את החצילים ומערבבים. מוסיפים את רוטב הצ'ילי והסויה הנותרת ומערבבים היטב. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל ואת שמן השומשום ושוב מערבבים תוך כדי הקפצה כ-2 דקות. מצננים. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון