חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חציל ננסי ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשולחן חגיגי אצל העדה תמיד תמצא חציל ממולא, חגיגי ובטעם של עוד. br
סלט חציל ננסי ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשולחן חגיגי אצל העדה תמיד תמצא חציל ממולא, חגיגי ובטעם של עוד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
12 עד 14 חצילים קטנים
צרור בינוני- כוסברה טריה
צרור בינוני- שמיר טרי
5-שיניי שום
1-כפית מלח
½-כפית פלפל "סודניה" יבש וטחון
250-גרם אגוזי מלך
1-בצל גדול
½-פלפל אדום מתוק
¾-כוס חומץ
גרגירים מחצי רימון
אופן ההכנה
לשטוף היטב את החצילים ולהוריד את החלק הירוק.
להכניס לסיר רחב ולכסות במי ברז.
להביא לרתיחה, לערבב היטב, לכבות את האש ולהשאיר במים הרותחים 15 דקות, לערבב שוב.
לסנן מהמים ולסחוט מעט, להשתדל לא לפגוע בשלמות החציל כמה שאפשר.
לטחון בטחינה עדינה את האגוזים, ירק, שום, בצל ופלפל אדום, להוסיף מלח, פלפל "סודניה", חומץ וגרגירי הרימון ולערבב היטב.
לחצות חצילים בסכין חצי חיתוך, לא לחתוך לגמרי ולפתוח מעט.
למלא במילוי ולהעביר לכלי הגשה.
לסדר יפה ולהנות מטעם נפלא.
בתיאבון וחג שמח.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון