חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טירשי (מבטטה) לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטירשי הטריפוליטאי עשוי מדלעת אבל מסתבר שבנסיון שנעשה brאיש לא הרגיש בהבדל 🙂
סלט טירשי (מבטטה) לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הטירשי הטריפוליטאי עשוי מדלעת אבל מסתבר שבנסיון שנעשה brאיש לא הרגיש בהבדל 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
בטטה (טירשי) לעצלנים
החומרים
2-3 בטטות בינוניות
3 שיני שום כתוש
1/4כפית מלח
3 כפות מיץ לימון (ניתן להמיר ב 1/4 כפית מלח לימון
3 כפות שמן חמניות או תירס
1/2כפית פלפל לבן או כפית עריסה
ניתן להוסיף 2 כפיות פטרוזליה יבשה לצבע.
אופן ההכנה
מחוררים במזלג את הבטטות לכל אורכן מכניסים למיקרוגל ל- 10 דק' עד לריכוכן מקלפים את קליפת הבטטה ומועכים עם מזלג או ממחה תפו"ד עד לקבלת ממרח חלק.
מוסיפים את שאר החומרים מצננים לחום החדר או מקררים במקרר.
הערות:
במקור הטוניסאים משתמשים בדלעת
צבעוני, מדהים מתאים לקיץ בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון