חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פפאיה ואפונה סינית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדין ובריא
סלט פפאיה ואפונה סינית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט עדין ובריא
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס וחצי אפונה סינית
1 פפאיה
מיץ מ-1/2 לימון קטן
4 כפות שמן זית משובח
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
3 כפות נענע קצוצה
מעט מלח ופלפל שחור דק
אופן ההכנה
ראשית חותכים את הפפאיה לקוביות קטנות.
מכינים בצד קערה עם מי קרח. בסיר קטן מרתיחים מים, ועם רתיחתם חולטים את האפונה הסינית למשך חצי דקה. שולים ומעבירים מיד לקערת מי הקרח.
מערבבים את האפונה הסינית יחד עם קוביות הפפאיה, הנענע הקצוצה, הג'ינג'ר, מיץ הלימון, שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מגישים. בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון