חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק סירה / אצרולי חצפורי בורקס גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצרולי חצ'פורי סמבוסק סירה עם ביצת עין גרוזיני brטטעעייםם.
סמבוסק סירה / אצרולי חצפורי בורקס גרוזיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצרולי חצ'פורי סמבוסק סירה עם ביצת עין גרוזיני brטטעעייםם.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק
1/2ק"ג קמח
25 גר' שימרית או 12 ג"ר שמרים יבשים
קורט מלח
1 1/4 כוסות מים פושרים
25 ג"ר מרגרינה,מרוככת מאוד
6 ביצים
חמאה להגשה
חומרים למלית גבינה:
700 גר גבינה מלוחה
1 ביצה
1 כף חמאה
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1.מנפים את הקמח לקערה ומערבבים עם השמרית. יוצרים
גומה במרכז, זורים לתוכה מלח ומוסיפים מים פושרים
ומרגרינה.
2.מערבבים את החומרים ולשים לבצק רך. אם הבצק נדבק
לידיים,מוסיפים מעט קמח. מכסים בניילון ומניחים
במקום חמים כשעה עד שהבצק יתפח.
3.לשים את הבצק פעם נוספת ומחלקים ל- 6 חלקים. צרים
מכל חלק כדור, מכסים בניילון ומניחים לכדורים
לתפוח כ- 20 דקות במקום חמים
4.מרדדים כל כדור לעיגול בעובי 1 ס"מ ומניחים במרכז
כל עיגול 1/6 ממלית הגבינה. מרימים את שולי
העיגול משני צידי המלית בשני הצדדים המקבילים,
כדי ליצור צורת סירה, שבמרכזה המלית.
5.מסדרים את הסירות בתבנית חמה ומקומחת ואופים בחום
גבוה כ- 15 דקות מוצאים את התבנית מהתנור.
6.שוברים את הביצים - אחת בכול פעם - לתוך קערית
ומחליקים לתוך כל סירת בצק מעל המלית.
7. אופים כ- 5 דקות נוספות עד שהחצ'פורי מוכנים.
8. שמים במרכז כל חצ'פורי חתיכת חמאה ומגישים חם.
הכנת המלית -
1. לערבב הכל יחד והמלית מוכנה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון